අපි සාමාන්යයෙන් ආප්ප ඒ කියන්නෙ සුදු ආප්ප , බිත්තර ආප්ප ආදිය හදන්නෙ හාල්පිටි වලින්. හැබැයි ඉතින් ඔබ දකින මේ ආප්ප හදන්න භාවිතාකරල තියෙන්නේ රුලං පිටි. හාල් පිටිවලින් හදන ආප්පවලටත් වඩා රසයි.
ආහාරයක රසය ඇතැම් විට අපේ ජීවිතයට ගෙන එන්නේ උද්යෝගයක්. ආහාරයක පෝෂ්ය ගුණය සිරුරට අවශ්ය පෝෂ්ය කොටස් ලබා දෙන්නා සේ ම එහි රසය දිව'ගට මිහිරත්, එහි පෙනුම සිතට පී්රතියත් ගෙන දීමට සමත් ය.
තේ බීමට අකැමැති ඔබේ අමුත්තන්ට සංග්රහ කරන්න මේ කොමඩු ජෙලි පුඩිම හොඳින් ගැළපේවි. ඒ විතරක් නෙවෙයි, දහවල් කෑම මේසයේ දී මෙන්ම රාත්රී කෑම මේසයටත් අතුරුපසක් ලෙස ඔබේ නත්තල රසවත් කරන්න මේ කොමඩු ජෙලි පුඩිම කදිමයි.
බොහෝ නිවෙස්වල උත්සව සමයන්හිදී බත් අපතේ යන අවස්ථා එමටයි. එසේ ඉතිරි වූ බත් ඉවත නොදා මෙලෙසින් තේ මේසයට රසවත් දොදොලක් සාදා ගැනීමට දැන් ඔබට පුළුවන්. මේ දොදොල පහසුවෙන් සාදා ගත හැකි වීම විශේෂත්වයක්. පැයක් වැනි කාලයක් ඇතුළත පහසුවෙන් සාදා ගත හැකි මේ දොදොල හදා ගන්නේ කෙසේදැයි බලමු.
Page 30 of 42